یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، چلوکباب کوبیده است. این نوع کباب که از گوشت گاو یا گوشت گوسفند چرخکرده درست میشود، از غذاهای محبوب در عروسیها و مهمانیهای ایران محسوب میشود.برای تهیه این کباب محبوب سیخها بهردیف روی منقل و آتش میروند و طوری چرخانده میشوند که دوطرفشان خوب پخته شود. اگر کباب کوبیده دوست دارید، باید بدانید که این غذا را مدیون ناصرالدین شاه هستیم. او بهواسطه آبا و اجداد قفقازیاش، دستور پخت نوعی کباب را با خود به ایران آورد. آشپزهای خلاق ایرانی هم آن را بهشکل امروزی چلوکباب کوبیده تغییر دادند.
No comments:
Post a Comment